VetAssist szoftver táskás praxisoknak és kisebb rendelőknek: melyiket válassza?

Állatorvosi szoftvert keres? Már el is döntötte, hogy a VetAssist-ot választja, de a csomagot illetően még bizonytalan? Akkor a következő sorok nagy segítséget jelenthetnek. Bemutatjuk a két kisebb csomagunk funkcióit és elmondjuk, kinek melyiket érdemes választania ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki a VetAssist-ból.

Általánosságban a Táskás csomagról és a Kis rendelő csomagról

A VetAssist állatorvosi szoftvert négy különböző csomagra bontottuk, ezek közül a két legkisebb a Táskás csomag és a Kis rendelő csomag. Mind a kettő ajánlat kompakt, egyszerűen kezelhető, valamint viszonylag gyorsan bevezethető megoldást nyújt az állatorvosoknak és a kisebb rendelőknek. ugyanakkor elég sok funkcióban eltérnek egymástól.

Elmondható, hogy ezek a csomagok egyedül dolgozó állatorvosoknak, vagy csupán pár orvost alkalmazó rendelőknek ideális választás, állatkórházak és klinikák a nagyobb csomagokat jobban ki tudják használni.

Az csomagok árát figyelembe véve is azt mondhatjuk, hogy kisebb praxisok számára ez a kettő lehet a leginkább gazdaságos.

 

Ár/hónap

Ár/év

Táskás csomag

9 900 Ft

99 000 Ft

Kis rendelő csomag

39 000 Ft

390 000 Ft

VetAssist állatorvosi szoftver-táskás csomag

Minden a VetAssist Táskás csomagjáról

1. Milyen funkciókat tartalmaz ez az alapvető csomag?

A Táskás csomag funkciói az állatorvosok legalapvetőbb és egyben legfontosabb igényeit elégítik ki.

 • PetVetData integrációval könnyen lekérhetők, szinkronizálhatók és kezelhetők a szükséges adatok.
 • 1 orvost lehet megadni felhasználóként, ami azt jelenti, hogy a rendszer nem fog több orvos teljesítményére vonatkozó statisztikákat készíteni, és nem lehet majd többféle felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezni.
 • Korlátlan számú beteg felvételére van lehetőség, tehát a rendszer akár több ezer páciens adatait is képes kezelni.
 • A Gazdi-beteg adatbázisba minden adat és információ egyszerűen felvihető, később pedig visszakereshető.
 • Számlázz.hu integrációval könnyen elvégezhető minden fontos számlázási művelet.
 • A táskás csomag is – mint az összes többi – bárhol, bármikor elérhető: használatához csupán internetre és egy telefonra, tabletre, laptopra vagy számítógépre van szükség.
 • Állandó supporttal és folyamatosan frissülő oktatóanyagokkal segítjük az állatorvosok könnyebb eligazodását.

2. Kinek ajánljuk a Táskás csomagot?

A Táskás csomag tehát tökéletesen alkalmas betegfelvételek lebonyolítására, adatkezelésre, különböző dokumentumok generálására, a betegek adatainak kezelésére, valamint számlázásra.

Ezek a funkciók az alapvető állatorvosi ellátást és munkát teszik könnyebbé, így különösen ajánljuk egyedül dolgozó, táskás praxist vivő állatorvosoknak, illetve friss diplomás fiataloknak, akik egy stabilan működő, megbízható szoftvert keresnek.

Azoknak javasoljuk, akik sem kisboltot, sem webáruházat nem üzemeltetnek és nincs akkor gyógyszerkészletük, amit már digitálisan lenne érdemes kezelni.

 

Minden a VetAssist Kis rendelő csomagjáról

1. Mivel tud többet a Táskás csomagnál?

A Kis rendelő csomag funkciói már lehetővé teszik egy kisebb állatorvosi rendelő szinte teljeskörű működtetését és fizikai áruház kezelését is. Támogatja több orvos és alkalmazott összehangolt munkavégzését.

 

 • A csomag tartalmazza az összes olyan funkciót, ami része a Táskás csomagnak: PetVetData integráció, Számlázz.hu integráció, Gazdi-beteg adatbázis, stb.
 • 1 felhasználó helyett már akár 10 orvos/asszisztens is regisztrálható külön-külön belépési adatokkal. Ez azt jelenti, hogy beállítható többféle hozzáférési szint és az is látható, ki mennyi és milyen értékű szolgáltatást/terméket értékesített.
 • Ebben a csomagban már lehetőség van SMS oltásemlékeztetők küldésére. A gazdik figyelmét így fel lehet hívni arra, hogy hamarosan újra meg kell látogatniuk a rendelőt.
 • A Kis rendelő csomagnak már része a beépített raktárkezelési funkció, amivel az összes gyógyszer, eszköz, kiegészítő, felszerelés és táp készleten lévő mennyiségét követni lehet. Az eladások, a kezelés közben felhasznált mennyiségek és a beérkezett áruk egy folyamatosan naprakész listát generálnak.
 • Az állatorvosi rendelőkben egyre gyakrabban alakítanak ki kisebb petshopokat, ahol állateledeleket és különböző kiegészítőket lehet vásárolni. A Kis rendelő csomagba egy fizikai üzlet kezelése is be van építve. (Vonalkód leolvasás, raktárkezelés, akciók kezelése, számla kiállítás, stb.)
 • A rendszer képes egyszerűen és gyorsan receptet kiállítani a vényköteles gyógyszerek felírásához.
 • A Kis rendelő csomagban van lehetőség törzsvásárlói kártya készítésére, illetve át lehet helyezni az állatokat egyik tulajdonostól a másikhoz.

2. Kinek ajánljuk inkább a Kis rendelő csomagot?

A Kis rendelő csomag leginkább azok számára lehet hasznos, akik egy maximum 10 fős állatorvosi rendelőt üzemeltetnek és rendelkeznek kisbolttal/akkora gyógyszer és felszerelés készlettel, amit már nem lehet egy elektronikus rendszer nélkül követni.

Táskás praxisok számára is megfelelő lehet ez a csomag, ugyanakkor nem feltétlenül szükséges. A funkciók inkább azok számára értékesek, akik már rendelőben is gyógyítanak, ugyanakkor nem egy hatalmas, kórház-szerű intézményben, hanem egy kisebb fogadóképességű létesítményben.

 

Kórházaknak és klinikáknak, illetve azoknak, akik webáruházat is szeretnének a rendelőhöz csatolni, a két nagyobb csomagunkat tudjuk ajánlani. Ezekről később fogunk bővebben írni, addig is nyugodtan nézze meg csomagajánlatainkat!